FÖR VIKT & HÄLSA
ProShape pannkakor med sylt
Ingredienser
Pannkakor:
4 ägg
40 g FitLine ProShape All-in-1 Cocos eller
FitLine ProShape Bourbon Vanilla
4 tsk bakpulver
60 g mjöl
120 ml mandelmjölk
2 tsk rapsolja
Fyllning:
12 rabarberpinnar
400 g mogna jordgubbar
4 tsk honung
Ett stänk citronsaft (valfritt)
Keso (valfritt)
Rostade nötter (valfritt)
Receptet
Tvätta och rengör rabarber och jordgubbar för sylt. Skär rabarber och jordgubbar i små kuber.
Lägg frukten i en liten kastrull tillsammans med honung och två matskedar vatten. Låt koka upp och låt sedan sjuda på låg värme i cirka fem minuter tills frukten är mjuk.
Krydda efter smak med citronsaft, täck och ställ åt sidan.
För pannkakorna läggs äggen i en blandningsskål och rör om. Tillsätt två måttskedar FitLine ProShape All-in-1 och två måttskedar med ljummet vatten och rör om allt. Värm upp oljan i en belagd panna. Lägg degen i små cirklar i pannan och grädda 2-3 pannkakor. När kanterna sticker ut, vänd pannkakorna och grädda tills de är gyllenbruna.
Pensla pannkakorna med fruktsylten och servera.
TIPS: Tillsätt keso och / eller rostade nötter.
/Fyra portioner
